Hirdetés

George R.R. Martin is megerősítette a Havas Jon sorozatot

|

És azt is elárulta, kinek a fejéből pattant ki az ötlet.

Hirdetés

Múlt héten teljesen váratlanul érte a Trónok harca rajongóit, hogy egy újabb spin-off fejlesztése látott napvilágot, ami történetesen Havas Jon történetét mesélné tovább az anyasorozat fináléja után. A koncepció már csak azért is különleges, mivel jelenleg ez az egyedüli spin-off projekt, mely nem a Trónok harca előtt zajlana.

Hirdetés

Azóta hivatalos formában nem került megerősítésre a híresztelés, ám most a regényfolyam írója, George R.R. Martin a saját honlapján törte meg a csendet és erősítette meg a pletyka igazát. Sőt, még azt is elárulta, hogy nem más, mint Kit Harrington, azaz Havas Jon megformálója dobta be az ötletet a közösbe.

"Kit Harrington hozakodott elő az ötlettel számunkra. Nem mondhatom meg, hogy kik a showrunnerek és az írók, mivel ezt még hivatalos formában nem közölhetjük. Viszont Kit által kerültek be ők is, ez az ő saját csapata és ők nagyszerűek. A vázlatokat megírták már és jóvá is hagyták őket. A forgatókönyvek is elkészültek, amikhez jegyzetek íródtak. Készen van a második és harmadik vázlat is. Idáig ennyi."

Ahhoz képest, hogy mennyire előrehaladott állapotban van Martin beszámolója szerint a projekt, meglepő, hogy csak most hullt le róla a lepel. Mindenesetre az érdekes, hogy Harrington saját maga verbuválta össze a kreatív csapatát. Ennek megerősítése Martin részéről is egy stratégia lehet, hiszen amennyiben balul sül el a dolog, mindent átháríthat a színészre. Addig pedig a rajongók valószínűleg nem bánnák, ha az újabb spin-offok jóváhagyása helyett a hatodik könyv megírásával bajlódna.

Ti mit szóltok Harrington kezdeményezéséhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.