Hirdetés

Giancarlo Esposito játssza a főszerepet az AMC új gengszterdrámájában

|

A The Driver 2023-ban debütál a csatornán egy hatrészes első évaddal.

Hirdetés

A Breaking Bad rajongók emlékezetébe örökre beleégett Giancarlo Esposito Gus Fring szerepében, a színész pedig azóta is többnyire negatívabb karaktereket kelt életre. Elég csak a közönségkedvenc The Mandalorianre vagy a The Boysra gondolni. Esposito azonban úgy fest, hogy kész visszatérni a gyökerekhez, és az AMC The Driver című sorozatában játszhat majd főszerepet.

Hirdetés

A széria a BBC azonos című sorozatán alapszik, melyben egy taxisofőr élete fenekestől felfordul, miután egy hírhedt gengsztert kezd el furikáztatni. A BBC sorozata 2014-ben került levetítésre, melyet Danny Brocklehurst és Jim Poyser készítettek. Az amerikai változat Sunu Gonera nevéhez köthető, aki Brocklehursttel dolgozott össze az adaptációban. Gonera korábban a Fehér hó és A farkas gyermekei sorozatokban rendezett epizódokat.

A 2023-ban debütáló The Driver első évada hat részből fog állni, és alapvetően egy minisorozatra kellene számítanunk. Persze ha nagy durranás lesz a széria, az AMC minden bizonnyal berendel további évadokat is belőle.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.