Hirdetés

Giancarlo Esposito már tárgyalt a Marvellel egy esetleges szerepről

|

A színésznek pedig lenne is egy jelöltje.

Hirdetés

Ha Giancarlo Espositón múlna, hogy melyik karaktert alakítja, ha egyszer tényleg csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumhoz, akkor a Breaking Bad és a Better Call Saul sztárja mindenképp az X-Men egyik ikonikus tagja mellett tenné le a voksát. A San Diego-i Comic-Con előtt voltak is pletykák arról, hogy a Marvel itt fogja leleplezni az X-Men reboot szereposztását, köztük azt, hogy Esposito lesz a következő Charles Xavier. Ez azonban végül nem történt meg, de rengeteg párbeszédet generált az interneten, és sok rajongónak tetszik ez a lehetséges szereposztás.

Hirdetés

Mint az nemrég kiderült, Esposito már folytatott beszélgetést a Marvellel, és bár egyelőre nem került sor konkrét karakter castingjára, a színész elárulta, hogy milyen szerepek kerültek elő. Megemlíti többek között a Marvel népszerű főgonoszaitt, Magnetót és Doctor Doomot, akikről sok rajongó már régóta azt mondja, hogy Esposito a tökéletes választás lenne a szerepre. Az alábbi videóban pedig a színész Charles Xaviert/X Professzort is megnevezi, mint egy másik potenciális karaktert, akit nagyon szívesen eljátszana.

@countdowncitygeeks #giancarloesposito announces which character he may play in the#marveluniverse! #superherocarshowandcomiccon #fyp #foryourpage #celebfanfest #comiccon2022 #marvel #countdowncitygeekcast #sanantoniotx ♬ original sound - countdowncitygeeks

Még nem dolgoztam együtt a Marvellel. De összeültünk már, beszélgettünk dolgokról... Volt szó Magnetóról... Lássuk csak, kiről is még? Ó igen, Doctor Doomról is. És aztán ott van X Professzor is. Ha választanom kellene, akkor X Professzor mellett tenném le a voksomat.

Ti mit gondoltok, eltudjátok őt képzelni az X-Menek vezetőjének szerepében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.