Hirdetés

Giancarlo Esposito szívesen készítene még egy Breaking Bad spin-off sorozatot

|

A hidegvérű és egyben tekintetű Gus Fring felemelkedését szeretné bemutatni.

Hirdetés

Habár minden idők egyik legjobb sorozata, a Breaking Bad már 2013-ban véget ért, az ezt követő szintén kiemelkedő Better Call Saul idén nyáron fog a révbe beérni (sokunk nagy bánatára). A két kreátor, Vince Gilligan és Peter Gould hat évaddal el tudta azt érni, hogy egy előzménysorozat karaktereiért izguljunk - sokszor a székünk karfáját szorongatva. A minap mindkét széria egyik ikonikus színésze, Giancarlo Esposito a showman James Cordennél vendégeskedett és tett egy igazán érdekes nyilatkozatot is. Elmondása szerint maximálisan támogatná, ha készülne egy különálló sorozat Gus Fring felemelkedésére fókuszálva.

Hirdetés

Esposito persze rögvest hozzátette, hogy mindez csak az ő felvetése, semmi ilyenről még csak pletyka szinte sem folynak a hollywoodi diskurzusok. Mégis annyira szereti ezt a karaktert, szeret Gilligannel és az egész stábbal dolgozni, hogy reméli, így vagy úgy, de zöld utat kap egy Gus Fring spin-off is. Esposito bővebben így felelt arra a témára, hogy a Breaking Bad után a Better Call Saul is véget ér:

"Vége van. Vége lesz. Soha nem akarom azt mondani... Vagyis Vince Gilligan mondta azt nekem, hogy >>Addig nincs vége, amíg vége nincsen<<. De mit is jelent ez? Ez egy jel? Azt hiszem, ez egy jel, mert színészként ezt az egészet nagyon magamra veszem, mintha valami más is lehetne. Úgy érzem, hogy a 6. évadban lehetőségem nyílt arra, hogy egy sebezhetőbb Gustavo Fringet fedezzek fel... Lalo Salamanca fenyegetést jelent számomra, de mindig én irányítom a káoszt, én irányítom a történéseket. Ebben az évadban sebezhető vagyok, ideges vagyok, nem ugyanaz a Gustavo Fring vagyok, akit eddig láttatok. Így árnyaltabb alakítást és szélesebb érzelmi skálát mutatok Gusként. (…) Megtisztelve érzem magam, élvezem és csodálkozom, mint egy kisgyerek, hogy ilyen módon részese lehettem a műsornak, és utálom, hogy vége. Az agyamban azonban van egy másik műsor. És ennek a műsornak a címe: Gus felemelkedése."

A Gus Fringet megformáló színész arról is mesélt, hogy ez az általa elképzelt spin-off a Better Call Saul történetét folytatná tovább és egy kvázi hídként szolgálna a széria és a Breaking Bad között. A rajongók persze hezitálás nélkül nyitottak lennének egy folytatásra, az már persze más kérdés, hogy ez a Gus spin-off is tudja-e tartani a két korábbi sorozat minőségi szintjét.

Ti mit gondoltok erről? Lenne ennek a sorozatnak létjogosultsága?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.