Hirdetés

Godzilla vs. King Kong - külön írószoba dolgozik az összecsapáson

|

A Kong: Koponya-szigetet kedvelik a népek és a kritikusok se kiabálnak rá kígyót-békát-majmot, ami nagyon jól jön a Warner Bros. és Legendary Pictures kiadóknak, hiszen a Godzilla 2 után egymásnak szeretnék ereszteni a két titánt. És ezt nem veszik félvállról.

Hirdetés

Nem ritka, hogy egy kiadó annak érdekében hoz létre egy írószobát, hogy a művészek felépítsenek egy filmes univerzumot (lásd: Transformers), azonban a Warner Bros. és a Legendary Pictures még ennél is tovább mentek: egyetlen film kedvéért tették meg ezt. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint most, hogy sikeresen bemutatkozott a Kong: Koponya-sziget és már a Godzilla: King of Monsters előkészületei is jól haladnak, az említett vállalatok a Godzilla vs. King Kong összecsapásra helyezik a hangsúlyt, amelyet a Godzilla folytatás vezet majd fel. Warnerék felbérelték Terry Rossiót, hogy vezesse a direkt erre a célra alapított írószobát és olyan forgatókönyvet hozzanak össze ehhez a filmtörténelmi jelentőségű projekthez, amely megállja a helyét. Az elképzelés az, hogy a szkriptet nem egyszerre fogják megírni, hanem bedobálnak minden ötletet, amit szeretnének megvalósítani, majd megbeszélik a részleteket és a csapatból egyvalaki fogja a tervezetet forgatókönyvvé kalapálni. A csapat összetétele így néz ki: 

- Terry Rossio (A karib-tenger kalózai filmek, A magányos lovas, Shrek)

- Patrick McKay és J.D. Payne (Star Trek: Mindenen túl)

- Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicle, ROM, M.A.S.K., Dungeons & Dragons)

- Cat Vasko (Earth to Echo, Queen of the Air)

- T.S. Nowlin (Az útvesztő filmek, Pacific Rim: Uprising)

- J. Michael Straczynski (Sense8, Z világháború, Babylon 5, Alkonyzóna)

A Godzilla vs. Kong várhatóan 2020. május 29-én fog bemutatkozni, de előtte még 2019. március 22-én megkapjuk a Godzilla 2-t Michael Dougherty (Krampusz, Adsz vagy kapsz) rendezésében, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler és Vera Farmiga szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.