Hirdetés

Guy Ritchie és Jake Gyllenhaal közös filmje további színészekkel erősített

|

A hivatalosan továbbra is cím nélküli projekthez többek között a The Boys egyik sztárja is csatlakozott.

Hirdetés

Néhány hete számoltunk be róla, hogy Guy Ritchie és Jake Gyllenhaal egy afganisztáni háborús thriller film kedvéért fognak összeállni, a még mindig cím nélkül árválkodó projekt forgatási munkálatai pedig hamarosan rajtot is vesznek Spanyolországban. Ennek apropóján elérkezett az idő, hogy több mindent is megtudjunk a filmről, melyhez most több mint egy féltucatnyi színész csatlakozott.

Hirdetés

Az újonnan érkezők közül Antony Starr neve és fizimiskája lesz a legismerősebb sokaknak, hiszen a színész Homelandert alakítja a The Boys című Amazon szériában. Dar Salim (Trónok harca, Exodus, Az ördög dublrőe) fogja azt az afgán családapát megformálni, akinek megmentésére indul a Jake Gyllenhaal által alakított katona. Rajtuk kívül Alexander Ludwig (Éhezők viadala), Jason Wong, Bobby Schofield, Sean Sagar (Úriemberek), valamint Emily Beecham (Into the Badlands, Ave, Cézár!, Szörnyella) írtak alá a filmhez, mely a híresztelések szerint The Interpreter címmel érkezhet majd a mozikba - ám ezt idáig hivatalosan nem erősítették meg.

Mindenesetre a Salim-Starr-Gyllenhaal triumvirátus elsőre nagyon izgalmasan hangzik, és abban is bízunk, hogy ilyen színészekkel Ritchie sikeresen folytatja második reneszánszát a filmrendezés terén.

Ti mit szóltok az eddigi castinghoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.