Hirdetés

Újra együtt forgat Guy Ritchie és Jason Statham

|

Ismét összeáll a híres páros.

Hirdetés

Nem mondanánk, hogy sokat unatkozna Guy Ritchie, hiszen alighogy mozikba került idén az Aladdin, hamarosan már érkezik is The Gentlemen címen a következő filmje, melynek előzetese alapján visszatért a gyökereihez, és a rá jellemző stílusban és zsánerben készítette el az alkotást. Ráadásul úgy tűnik, hogy komolyan gondolja ezt a fajta visszatérés a brit rendező, hiszen a közvetlen ez utáni projektjét is bejelentette, melyben újra együtt forgat Jason Stathammel.

Hirdetés

A páros korábban olyan kultikus alkotásokban dolgozott együtt, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, vagy épp a Revolver, melyek mindkét félnek meghozta az elismerést, így az elmúlt évek blockbusterei után adta magát, hogy újra egymásra találjanak. Az egyelőre cím nélküli projekt A pénzszállító című 2004-es francia akció-thriller amerikai remake-je lesz, melyben Statham egy H nevű rideg és rejtélyes karaktert alakít, aki egy pénzszállító cégnél dolgozik és naponta több százmillió dollárt mozgat Los Angelesben. Ráadásul a szinopszis szerint "a feszült történet több szereplő nézőpontjából mondana el egy érdekes, több idősíkban zajló cselekményt", vagyis egy igen érdekes alkotásnak nézünk elébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.