Hirdetés

Remake-et kap a Gyerekjáték

|

Nem csak sorozatot kap a horrorisztikus Chucky baba, de az a terv, hogy nagyvásznon is láthassuk őt, ezt pedig egy remake-kel szeretnék elérni.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Gyerekjáték franchise atyja, Don Mancini, hogy sorozat készül a szériából, amelyben a főszereplőt ezúttal is Brad Dourif szinkronizálja majd nyolc, egyenként egyórás epizód során, melyek illeszkedni fognak az eddigi kánonba. De van egy ennél meglepőbb hírünk is a rajongóknak. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a következő Gyerekjáték film mozikba fog kerülni, amit egy remake-kel szeretnének elérni. A rebootot Lars Klevberg (Polaroid) fogja megrendezni Tyler Burton Smith (Sleeping Dogs, Quantum Break, Kung Fury 2) forgatókönyvéből, az MGM számára. A produceri feladatokat David Katzenberg és Seth Grahame Smith (Az) fogják ellátni.

A remake forgatása szeptemberben kezdődhet meg Vancouverben, de egyelőre nincsenek róla információink, hogy Don Mancini és Brad Dourif részt vesznek-e bármilyen formában a projektben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.