Hirdetés

Háborús filmben kapott főszerepet Jake Gyllenhaal

|

A Tyler Rake: A kimenekítés rendezője Chris Hemsworth után a második MCU-s színésszel dolgozhat együtt Gyllenhaal személyében.

Hirdetés

A Netflix tavalyi népszerű akciófilmjének, a Tyler Rake: A kimenekítés rendezője, Sam Hargrave továbbra is jól érzi magát a háborús övezetben. A különbség ezúttal, hogy a Hemsworth-kalanddal ellentétben a Combat Control egy valós eseményeken és szereplőkön alapuló történet lesz, nevezetesen John Chapmanről szól, aki az Afganisztánban folytatott Al-Quaida ellen folytatott küzdelmeiért kapott Becsületérmet. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) szerezte meg a háborús film jogait. A rendezői székben értelemszerűen Hargrave fog ülni, Gyllenhaal pedig Chapman megformálása mellett executive producerként is közreműködik. A direktorról érdemes tudni, hogy korábban a Marvelnél dolgozott kaszkadőrként és másodrendezőként, majd végül rendezői debütálásával, A kimenekítéssel robbant be a köztudatba. Ha a kritikusoknál nem is örvendett akkora sikernek, a Netflix-felhasználóknál annál inkább, ugyanis mára a streamingszolgáltató legnézetteb filmjeként tartják számon. 

A Combat Control a légierőnél dolgozó Chapman Becsületérmének jogosságát kérdőjelezi meg, mert bár a nyilvánosság előtt hősként könyvelték el, valójában vajmi kevés információ áll rendelkezésre az Afganisztánban történtekről. Az ügy felgöngyölítésére a légierő kapitányát, Cora Alexandert kérik meg, aki a szövevényes nyomozás során saját megváltás-útját is bejárja. 

Alexander szerepére egyelőre nem találtak színésznőt, de a háborús filmet már megjárt Gyllenhaalra (Börnyakúak) már biztosan számíthatunk. A forgatókönyvet Michael Russell Gunn (Híradósok, Billions) jegyzi a New York Times bestsellere, az Alone at Dawn (Egyedül hajnalban) alapján, melynek egyik szerzője, Dan Schilling katonai tanácsadóként működik közre a film elkészítésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.