Hirdetés

Hadigép is feltűnik majd A Sólyom és a Tél Katonájában

|

Don Cheadle nemrég tett bejelentést egy vele készült interjúban.

Hirdetés

A Marvel-univerzum bővítése nem zárult le a Bosszúállók: Végjátékkal, hanem - ahogy azt néhány hónapja hivatalosan is megerősítette a Disney - 2021 a negyedik fázis megkezdéséről fog szólni. Többek között bejelentették, hogy idén március 19-én érkezik a Disney+-ra a Kari Skogland (Egy asszony élete) rendezte hatepizódos A Sólyom és a Tél Katonája Anthony Mackie (Amerika Kapitány: Polgárháború) és Sebastian Stan (Amerika Kapitány: A Tél Katonája) főszereplésével, akik a Thanos elleni háborút követően együtt kalandoznak tovább. A forgatókönyvírók között lesz az a Derek Kolstad is, aki a John Wick filmek megalkotója, úgyhogy már most borítékolható, hogy akciókból a legjobb minőséget fogjuk kapni.

Hirdetés

Friss hír azonban, hogy Sam és Bucky mellett egy másik Bosszúálló is fel fog tűnni a sorozatban, aki nem más, mint Hadigép, aka James Rhodes ezredes (Don Cheadle), Vasember egyik legközelebbi barátja. Az információ hitelessége azért is megkérdőjelezhetetlen, mert maga a színész mondta el egy vele készült interjúban, hogy ő is szerepet fog kapni: 

Ettől izgalmas az MCU, hogy megjelenhetünk egymás történetében, és ezeket a karaktereket átvihetjük különböző platformokra. Akár külön történetszálat is kapnak a filmekben, és a filmek történetszálai néha a sorozatok részévé válnak, ami igazán szórakoztató és érdekes. 

Így folytatta: 

Túlszárnyal minden képzeletet, nem ismer határokat; akármerre mehet. Alig várom, hogy összeüljünk az írókkal és kitaláljuk, hogyan fognak ezek megvalósulni. Rhodey is szerepelni fog A Sólyom és a Tél Katonájában, úgyhogy nagy munka vár ránk.  

Nem szabad elmenni viszont amellett sem, hogy több korábbi MCU karakter is meg fog jelenni, úgymint Zémó Báró (Daniel Brühl) és Sharon Carter (Emily VanCamp), de új szereplőkre is számíthatunk, mint például a képregényekből ismert John Walkerre, akit Wyatt Russell (Black Mirror) fog alakítani, továbbá ide tartozik még Miki Ishikawa (The Terror: Infamy), Desmond Chiam (Now Apocalypse) és Carl Lumbly (Álom Doktor), akikről egyelőre nem tudjuk, hogy kiket formálnak majd meg.

Bár a premierdátum még nem ismert, Hadigépnek is lesz saját sorozata, ami az Armor Wars címet kapta. A Marvel tehát még nagyobb fokozatba kapcsolt univerzumbővítés terén, mi pedig alig várjuk a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.