Hirdetés

A színészek is benne vannak a Halálos fegyver 5-ben

|

Richard Donner már csak arra vár, hogy a stúdió rábólintson a Halálos fegyver 5-re, ugyanis a két főszereplőt nem nagyon kell győzködni.

Hirdetés

Bármennyire is minőségire sikerült a Halálos fegyver sorozat, a rajongók szívesebben látnák viszont régi kedvenceiket a vásznon. És van is rá esély, hiszen Mel Gibson (61) és Danny Glover (71) még mindig aktívan filmeznek. Előbbinek éppen most mutatták be új filmjét, a Megjött apuci 2-t, utóbbinak pedig vagy 15 projektje van bejelentve, tehát nem úgy tűnik, mintha túl öregek lennének ehhez az egészhez. Ahogyan a 87. életévét taposó Richard Donner (Superman, Kincsvadászok, Halálos fegyver 1-4) sem érzi magát annak, hiszen ahogyan arról októberben beszámoltunk, szeretné elkészíteni a Halálos fegyver 5-öt

Hirdetés

Bár Donner több mint tíz éve rendezett utoljára (Bruce Willisszel a 16 utcát), George Miller is bizonyította a Mad Max: A harag útjával, hogy nem számít a kor, csak kreativitás és elhivatottság legyen. Márpedig a Halálos fegyver filmek atyja nagyon szeretné tető alá hozni a projektet. Lelkesedésben tehát nincs hiány, forgatókönyvírót is szerzett a negyedik felvonást jegyző Channing Gibson képében, így csak két dologra van szüksége a folytatáshoz: a színészek beleegyezése és a stúdió zöld lámpája.

Nos, ami Murtaugh és Riggs megformálóit illeti, őket már ki is pipálhatja a listán, ahogyan arról a CinemaBlendnek nyilatkozott: 

"A sztorit Channing Gibsonnal, a Halálos fegyver 4 írójával találtuk ki, és már csak el kell fogadtatnom a stúdióval. Ha mindenki benne van, akkor  meg fogjuk csinálni. Mel és Danny már a fedélzeten vannak. Ha pedig nem jön össze, legalább megpróbáltuk. De már egyre nagyobb esély van rá, hogy megnézhetitek a filmet."

Donnerrel, Gibsonnal és Gloverrel a fedélzeten tehát már csak a Warner Bros. Pictures áldására van szükség, de tekintve, hogy Hollywoodban ismét kitört a nosztalgialáz (lásd Szárnyas fejvadász, A függetlenség napja és más klasszikusok visszatérése), nem hinnénk, hogy ezzel gond lesz majd. Ti mit szólnátok a Halálos fegyver 5-höz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.