Hirdetés

Két részre szedett Halálos iramban-finálé és egy női mellékszál is tervben van

|

Ha igazak a hírek, akkor még egy ideig nem kell búcsút intenünk a Családnak.

Hirdetés

Mindenki megnyugodhat: nem mostanában fog véget érni a Halálos iramban franchise, legalábbis ha hihetünk Vin Dieselnek, aki a napokban mesélt egy kicsit a széria jövőbeli terveiről. 

Hirdetés

Hamarosan ugyanis megérkezik a 9. rész, melynek már láthattuk az egészen elborult méreteket öltő előzetesét, és míg a 10. rész várhatóan a fő történetszál végét jelentheti, a színész nagyon szeretné, hogy ez a lezárás valójában egy két részre szedett finálé legyen:

A Fast 10 tervezését már jóval a Fast 9 forgatása előtt elkezdtem. A megalkotott univerzum olyan szinten robusztus, és annyi tehetséggel, valamint gazdag történetszállal van tele, hogy ezen a szinten már elengedhetetlen a spin-off filmek behozatala. A Universal pedig megérdemli mindezt, hiszen rengeteg pénzt és energiát fektettek a franchise-ba, és jó lenne ezt a sok törődést visszaadni nekik. A rajongók számára pedig úgy gondolom az lenne a legjobb döntés, ha a Fast 10 első és második része lenne ennek a történetnek a lezárása, ugyanakkor jó lenne, ha ez a világ nemzedékeken át tudna ezután folytatódni.

Hogy pontosan miként gondolta Diesel ezt a lezárást, de mégis évtizedekig tartó folytatást az rejtély, de valószínűleg köze lehet a mellékszálakhoz. Ami logikus lépés lenne, hiszen a Hobbs & Shaw tavaly nyáron többnyire pozitív értékeléseket kapott, ráadásul a pénztáraknál is remekül szerepelt (759 millió dollárt termelt világszinten). Az interjúban éppen ezért erre is kitért, amelyből kiderült, hogy már tervben van egy következő melléksztori ötlete:

Nemrég elkészítettem egy női spin-off történetét, melynek a forgatókönyve a következő hónapban készül el, úgyhogy meglátjuk mi lesz belőle. De bízok benne, hogy zöld utat kap egy ilyen badass-lányokból álló csapatfilm, mely a Charlie angyalai hangulatát és stílusát idézné meg. Szerintem nagyon szórakoztató lenne.

A Halálos iramban 9. része idén május 21-én száguld be a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.