Hirdetés

Új írót kapott a Halálos iramban 9

|

A széria eddigi részeit jegyző forgatókönyvíró helyett valaki más terelgeti tovább a CSALÁD kalandjait, de a Jason Statham - Dwayne Johnson spin-off esetében egészen más a helyzet.

Hirdetés

A Halálos iramban franchise rajongói alaposan el lesznek kényeztetve, hiszen a következő években két filmmel is bővülni fog a széria: az egyik a fősodor közvetlen folytatása, a Halálos iramban 9 lesz, a másik pedig egy spin-off, ami Jason Statham és Dwayne Johnson karaktereire fókuszál. Most ezekről derült ki egy fontos részlet, méghozzá a forgatókönyvíró személye. 

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy a 2020-ra tervezett Halálos iramban 9 szkriptjét is az eddigi részeket jegyző Chris Morgan szállítja majd, ám nemrég megtudtuk, hogy ezt a feladatot nem ő, hanem Daniel Casey (Kin) fogja ellátni, akinek a munkájából Justin Lin (Star Trek: Mindenen túl, Halálos iramban 6) faraghat filmet. 

Persze Morgan sem maradt munka nélkül, ugyanis a The Hollywood Reporter jelentése szerint ő fogja elkészíteni a Jason Statham és Dwayne "The Rock" Johnson nevével fémjelzett Halálos iramban spin-off, a 2019-re szánt Hobbs and Shaw forgatókönyvét, amelyet a Deadpool 2 és az Atomszőke rendezője, David Leitch vezényel le. Ti melyik projektet várjátok jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.