Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezi a Halálos iramban 9-et és 10-et

|

Vin DIesel a legnépszerűbb közösségi oldalon jelentette be, hogy ki áll majd a következő két Halálos iramban film kamerái mögött, valamint egy korábbi szereplő visszatérését is megerősítette. Újra teljes lesz a CSALÁD?

Hirdetés

Az utóbbi időben állt a bál a Halálos iramban franchise háza táján, hiszen Tyrese Gibson folyamatosan támadta Dwayne Johnsont amiatt, hogy a Jason Stathammel közös spin-offjuk előbb érkezik, mint a következő nagy rész a színész önzősége miatt. Erre aztán később a Szikla is reagált visszafogottan, majd Vin Diesel zárta rövidre az ügyet.

Hirdetés

Azóta viszonylag csend honolt a projektek közül, most azonban a széria atyja, Diesel a Facebookon jelentette be, hogy a következő két epizódot, azaz a Halálos iramban 9-et és 10-et az a Justin Lin fogja levezényelni, aki a harmadik, a negyedik, az ötödik és a hatodik felvonást is összehozta (a Star Trek: Mindenen túlról nem is beszélve). A széria alfája egyúttal azt is megerősítette, hogy Jordana Brewster is vissza fog térni a soron következő filmekben, akit legutoljára a Paul Walkert méltón elbúcsúztató Halálos iramban 7-ben láttunk. Egyelőre fogalmunk sincs róla, hogy miért bukkan majd fel. 

A tervek szerint a legközelebb a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spin-offot láthatjuk 2019. július 26-án, majd egy évvel később, 2020. április 10-én a Halálos iramban 9 is begördül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.