Hirdetés

Ekkor várható a Halálos iramban 9. első előzetese

|

Már nem kell sokat várni rá, hogy ismét láthassuk száguldani a családot.

Hirdetés

Idén tett egy kisebb-nagyobb kitérőt a Halálos iramban-franchise a Hobbs & Shaw képében, hogy egymásnak ereszthesse a közönség által leginkább kedvelt két karaktert Dwayne Johnson és Jason Statham megformálásában, azonban jövőre a főúton repesztünk tovább. 

Hirdetés

A Halálos iramban 9. Justin Lin (Halálos iramban 3-4-5-6, Star Trek: Mindenen túl) rendezésében készül, ami pedig a szereplőgárdát illeti, valószínűleg visszatér mindenki, akinek valaha is köze volt a szériához, élen természetesen Vin Diesellel. Hogy pontosan mire számíthatunk a következő elszállt kalandtól, arra valószínűleg a legelső előzetes válaszol majd, amely a Halálos iramban-saga Twittere alapján 2020. január 31-én érkezik meg egy koncert keretében, amelyet Miamiban tartanak majd a stábbal együtt. Az eseményen fel fog lépni Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna és Ludacris is. A koncerten a legnagyobb rajongók vehetnek majd részt, itt próbálhattok szerencsét. 

A Halálos iramban 9. várhatóan 2020. május 22-én kerül az amerikai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.