Hirdetés

Vin Diesel turnéra viszi a Halálos Iramban szériát

|

Érkezik a Halálos Iramban élő show, méghozzá világkörüli turné keretében.

Hirdetés

A legutóbbi Halálos iramban film több mint 1,2 milliárd dollárt gyűjtött össze világszinten a mozipénztáraknál, ezzel pedig az egész széria átlépte az 5 (!) milliárd dolláros bevételt. Ilyen számok mellett pedig nem meglepő, hogy a folytatások mellett a spin-off filmek is tervben vannak. Most azonban új szintre lép A család, hiszen Vin Diesel bejelentette, hogy élő show-t terveznek a franchise köré, amit világkörüli turnéra is visznek.

Hirdetés

Ti is tudjátok, hogy a Halálos iramban sosem áll le. Ha hiszitek, ha nem, épp New Yorkban vagyok, és valami olyasmit forgatunk, ami már művészet, amit még senki sem látott. Ez pedig egy élő műsor. Szerintem először a londoni O2 Arénában lesz bemutatva, de a világ minden tájára elfogunk menni, és nagyon izgatottak vagyunk már miatta.

Diesel azt is elárulta, hogy a show tartalmazni fogja a franchise legemlékezetesebb helyszíneit és kaszkadőrmutatványait (amiből rengeteg van), az első show pedig valamikor a jövő év elején érkezik. A Halálos Iramban 9. része 2019. április 19-én, míg a 10. része 2021. április 2-án kerül bemutatásra a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.