Hirdetés

Halálos iramban spin-off - szenzációs bunyó a láthatáron

|

Dwayne Johnson szerint számítani lehet egy gigászi összecsapásra közte és Jason Statham között a Halálos iramban spin-offjában.

Hirdetés

Ennyi év után már nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy a Halálos iramban széria valószínűleg sosem ér véget. Az emberek még mindig mennek rá, még mindig szorulnak új ötletek a folytatásokba, és még a színészek sem unják a banánt. Ez derül ki legalábbis Dwayne Johnson legutóbbi nyilatkozatából, amit az ő és Jason Statham karakterét felölelő spin-offal kapcsolatban tett. A nemrég bejelentett spin-offról sok minden még nem derült ki, ám a színész hamar megtörte a csendet és első körben rögtön egy epikus Hobbs vs. Deckard harcot ígért a rajongóknak.

Hirdetés

Az akciósztár Instagramján keresztül osztott meg néhány információt, miközben a nyolcadik rész sikere miatt gratulált az egész stábnak, köztük kollégájának, Jason Stathamnek is.

Nagyon nagy köszönet a bizonyos kopaszfejű, angol teaszürcsölő, süteményzabáló, Isten óvja a királynőt éneklő [cenzúrázott finom káromkodás] Jason Stathamnek. Egy szép napon megadjuk a közönségnek, amire vágynak és megküzdünk egymással. És ez lesz a filmtörténelem legnagyszerűbb összecsapása. Majd testvériesen koccintunk, miután leápoltad a sebeidet, mert annyira beverem a szád, hogy a végbeledbe kell majd feldugnod a fogkefédet, hogy elérd a fogaidat. Köszönöm a bizalmadat és a sok vidám percet, amit örömmel áldoztunk a közönségnek.

Tagadhatatlanul kellemes kémiája van a két színésznek a vásznon, amit a 7. részben egy harcjelenet is megtetőzött karaktereik között. Arról már írtunk korábban, hogy egy fontos, a spin-offot is előkészítő közös jelenetük miért nem került a végleges verzióba. Szerencsére az alkotókat ez nem tántorította el attól, hogy a két karaktert újra reflektorfénybe helyezze, és reméljük, hogy a beígért összecsapást is mielőbb láthatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.