Hirdetés

A Vasember 3. rendezője kerülhet a Halálos iramban spin-off élére

|

Dwayne "The Rock" Johnson és Jason Statham duójának saját Halálos iramban filmjéhez hivatalosan még nem találtak rendezőt, de a stúdiónak már vannak elképzelései, hogy ki vihetné vászonra a filmet.

Hirdetés

A nemrég bejelentett Halálos iramban spin-off filmnek nem mindenki örült, hiszen így a kilencedik rész is eltolódik egy évvel, ettől függetlenül zajlanak az előkészületek. 

Hirdetés

A Variety szerint a Universal stúdió addig nem akar rendezőt választani, míg a forgatókönyvíró, Chris Morgan nem prezentálja a film forgatókönyvét, viszont az eddigiek szerint Shane Black az egyik kiszemelt, akinek olyan rendezéseket köszönhetünk, mint a Vasember 3, a Rendes fickók és a Durr, durr és csók, emellett pedig jó néhány kiváló forgatókönyvet is összehozott.

A forgatás jövő nyáron kezdődhet meg, a premier pedig 2019. július 26-án várható. A történetről mindössze annyi tudni, hogy az előző részekből ismert Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) fog együttműködni, és minden bizonnyal seggbe rúgják majd az összes rosszfiút.

Ti kíváncsiak vagytok, milyen lesz a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.