Hirdetés

A Halálos iramban 9 előtt még jön egy spin-off

|

Mielőtt visszatérne a család, a Universal Pictures még szeretné megejteni azt a mellékszálat, ami Dwayne Johnsonra és Jason Stathamre koncentrál. Ez viszont nem mindenkinek tetszik.

Hirdetés

A Universal Pictures a minap jelentette be, hogy 2019. április 19. helyett 2020. április 10-én kapjuk meg a Halálos iramban 9-et, mi pedig arra gyanakodtunk, hogy a stúdió azért döntött a premier eltolása mellett, hogy helyet csináljon a régóta pletykált spin-offnak, amelyre már az idei Halálos iramban 8 végén kaptunk volna utalást egy stáblistás jelenet képében, csakhogy Vin Diesel megfúrta azt, így végül kimaradt. 

Hirdetés

A Universal azonban eltántoríthatatlan: bejelentette, hogy 2019. július 26-án jön a Halálos iramban franchise második spin-offja (az első ugyebár a Tokiói hajsza volt), amely a Halálos iramban 8 két közkedvelt karakterére, Luke Hobbsra (Dwayne "The Rock" Johnson) és Deckard Shawra (Jason Statham) fókuszál majd. Ha minket kérdeztek, jót fog tenni egy kis elszakadás a családtól és összeereszteni ezt a két stílusos izomkolosszust egy filmben - remélhetőleg a kémia így is működni fog közöttük.

A spin-off előrébb kerülésének azonban nem mindenki örül. A Halálosabb iramban című részben bemutatkozott Tyrese Gibson ugyanis már korábban is bírálta Dwayne Johnsont amiatt, hogy elárulja a családot a különcködésével, most pedig, hogy a mellékszál miatt tolódott a Halálos iramban 9, Instagramon támadt neki azzal vádolva, hogy kisajátítja magának a szériát és háttérbe szorítja őket. A Szikla még nem reagált a dologra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.