Hirdetés

Egymásnak esett a Halálos Iramban két szereplője

|

Kitört a verbális háború A Család két tagja között.

Hirdetés

Veszélybe sodródott a Halálos Iramban szériát körülölelő tökéletes harmónia. Miután kiderült, hogy a 9. rész csak 2020-ban érkezik, melynek oka a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő spin off, Tyrese Gibson fogta magát, és többször is alaposan kiosztotta a Sziklát az interneten. Erre Johnson elegánsan és visszafogottan reagált, majd a családfő, Vin Diesel is megszólalt az ügy kapcsán az Instagram oldalán.

Hirdetés

Ezzel azonban nem ért véget a hadakozás, a TMZ ugyanis felkereste Gibsont az eset kapcsán, aki nem fukarkodott a szavakkal, és hosszasan fejtette ki véleményét:

Nem értem, mit csinálnak. Hirtelen mindenki nekem esett, hogy utálom Dwayne-t a spin-off miatt. Pedig nem, erről szó sincs. Annyi az igazság, hogy csak azt kívánom, bárcsak másik időpontot választottak volna. Nincs konfliktus, csak arról van szó, hogy a Halálos iramban olyan, akár egy ünnep. A Halálos Iramban család, a rajongók, az emberek 16 éve velünk tartanak, és eltolni egy premierdátumot... Erre idáig csak egyszer volt példa. Amikor elveszítettük testvérünket, Paul Walkert. Szóval miért is kell most eltolni a következő részt egy évvel? Egyszerűen nem értem..

Az a gond, hogy szerintem Dwayne nagyon önző. Annyira el van foglalva azzal, hogy a saját érdekeit érvényesítse, hogy önkényesen döntéseket hoz abból a pozícióból, ahol van. A Halálos iramban 9. nem kerül mozikba egészen 2020-ig. Ez az egész úgy ahogy van, el van b.szva...

Kíváncsian várjuk, reagál-e majd erre is valamit az érintett The Rock, és hogy miként végződik ez a mizéria. De azért csak nem oszlik fel A Család, ugye? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.