Hirdetés

Halle Berry szívesen újrázna Ciklonként a Marvelnél

|

A színésznő feldobta a labdát Kevin Feige filmes univerzumának.

Hirdetés

Továbbra sem tudunk sok konkrétumot, hogy mikor és milyen formában köszönnek be a mutánsok a Marvel Filmes Univerzumba, de ahogy a fősodor egyre inkább bővíti ki a határait a multiverzum behozatalával, azzal korábbi színészek előtt is megnyílik a lehetőség, hogy valamilyen formában visszatérjenek korábbi szerepeikhez. A minap számoltunk be róla, hogy Charlie Coxot viszont láthatjuk majd Daredevilként, még ha nem is feltétlen ugyanabban a verzióban, mint amit a Netflixes sorozatban megismerhettünk.

Hirdetés

Még ettől a hírtől teljesen függetlenül nyilatkozott Halle Berry is, aki a 2000-es évek X-Men filmjeiben az időjárást manipuláló Ciklont alakította. Utoljára 2014-ben láthattuk őt a mutánsok világában Az eljövendő múlt napjaiban, ami után még reménykedve osztotta meg a nagyközönséggel az ambícióját, hogy egy szóló Ciklon filmet is szívesen elvállalna. Ebből természetesen azóta sem valósult meg semmi. Most azonban, hogy a mutánsok már a küszöbön kopogtatnak Kevin Feige masszív filmes univerzumánál, Berry nem volt rest gyorsan felpiszkálni az alvó tüzet.

"Mindenféleképpen visszatérnék. Nagyon imádtam a karaktert, szerettem Ciklont játszani, és a nézők is szerették őt. Egyértelműen belemennék. Csupán találnunk kellene egy értelmes verziót, egy értelmes történetet, és ha ez meglenne, biztos, hogy belevágnék."

Az előbb említett 2015-ös interjúban egyébként még annyi kikötése volt a Ciklonos szerepvállalása kapcsán, hogy arra a 65. születésnapja előtt kellene sort keríteni. Amennyiben ez a feltétel még mindig fennáll, kevesebb mint 10 éve maradt Kevin Feige csapatának, hogy valahogy összehozza ezt a projektet.

Ti szívesen látnátok újra Ciklont Halle Berry alakításában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.