Hirdetés

Hamarosan elrajtol George R.R. Martin fantasy filmadaptációjának forgatása

|

Paul W.S. Anderson rendezi az In the Lost Lands című novella filmadaptációját, melyben Milla Jovovich és Dave Bautista játsszák a főszerepet.

Hirdetés

Amíg Paul W.S. Anderson aktív marad a rendezőként, addig feleségének, Milla Jovovichnak mindig marad munkája. Vagy talán fordítva van ez? Igazából mindegy is, a lényeg, hogy Anderson, akinek többek között a Monster Hunter filmet, illetve a Resident Evil franchise első filmszériáját köszönhetjük, ismét összeáll feleségével, és ezúttal Dave Bautistával is, hogy filmre adaptálják George R.R. Martin In the Lost Lands című novelláját, amiről már februárban beszámoltunk.

Hirdetés

Anderson a Varietynek adott interjút, melyben kitértek a közelgő projektre is, amiről a következőket árulta el.

"November 14-én rajtol el a forgatás, úgyhogy most aktívan benne vagyok a film előkészületeiben. Milla Jovovich és Dave Bautista a fedélzeten, akik nagyszerűek lesznek. Nézni őket, ahogy egymásnak esnek, az egyszerűen mesés lesz. Hát igen, igazából ha már ők ketten benne vannak a filmben, nem hagyhatod ki a lehetőséget, hogy ne küzdjenek meg egymással. Ez George R.R. Martin történetének adaptációja, úgyhogy ennek megfelelően sötét és csavaros lesz tele csodálatos karakterekkel. Hiszen George mindig ilyen történeteket készít."

Az In The Lost Lands egy Szürke Alys nevű varázslónőről (Jovovich) és egy Boyce nevű figuráról (Bautista) fog szólni, akik egy királynő parancsára behatolnak a címben is előforduló Elveszett Földekre, ahol gonosz emberekkel és démonokkal kell megküzdeniük - no meg Anderson nyilatkozata alapján egymás baját is ellátják.

Titeket érdekel a rendező új fantasy filmje?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.