Hirdetés

Ősztől foroghat a Sherlock Holmes 3

|

A producer szerint már idén neki állhatnak Sherlock Holmes 3. kalandjának.

Hirdetés

A múltkor már robbant a hír, amikor még az Amerika Kapitány: Polgárháború sajtókörútján fecsegett Robert Downey Jr., mely szerint még idén év végén elkezdhetik forgatni a Sherlock Holmes harmadik részét. A rajongók egyértelműen lelkesedéssel fogadták a hírt, most pedig újabb részletek derültek ki.

Hirdetés

A filmek legendás producere, Joel Silver (Halálos fegyver-filmek, Die Hard, Mátrix) a Rendes fickók sajtókörútján beszélt erről:

"Úgy fest, hogy idén ősszel eltudjuk kezdeni. Downey is mondta, hogy megakarja csinálni. Új év után neki áll forgatni egy vadonatúj Bosszúállók-mozit, szóval megpróbáljuk összehozni. Forgatókönyvünk is van már, ami mindenkinek tetszik. Jude elérhető és Downey is. és reméljük, hogy meg tudjuk csinálni. Ha sikerül, az remek. Ha nem, akkor megcsináljuk máskor, de úgy fest, hogy most jött el az ideje."  

Való igaz, hogy a Sherlock Holmes: Árnyjáték az első rész alatt teljesített a tengerentúlon, pedig a kritikák szerették, de ennek ellenére is összekalapolt 545 milliót világszerte, csakhogy utána Robert Downey Jr. is elérhetetlenné vált (és akkor gondolom a megnövekedett bérigényről még szó sem volt) és Law, valamint Guy Ritchie is más projektek felé tendált. Egyébként még mindig kérdéses, hogy a rendező vajon ráér e, hiszen az Arthur király című filmjének az utómunkálataival van elfoglalva. Azonban a két részes Bosszúállók forgatása már idén novemberben elkezdődik a Tél Katonáját és a Polgárháborút is levezénylő Joe és Anthony Russo vezényletével, viszont ezek szerint jó ideig nem számítanak Downey Jr. részvételére. Mindemellett Silver azt is elejtette, hogy nem csak egy filmben gondolkodnak:

Remélem, hogy nem ez lesz az utolsó. Legalábbis nem hinném. Mennyi Bond-filmet is csináltak? Amíg van egy karaktered, addig dolgozol vele. Ez nem egy véges sztori. Addig csináljuk, amíg az emberek igényt tartanak rá. A színésztől is függ. Ha azt mondják, "Benne vagyok." Olvastam róla, hogy készítenek mégegy Bad Boys filmet. Ha megakarják csinálni, akkor meg kell próbálniuk.

A kérdés persze az, hogy a rajongókon túl mekkora lenne az általános nézői igény  egy ilyen filmre, miközben a BBC Sherlockja rekord nézettséggel fut? De annyiban megnyugodhatunk, hogy ezt a kalandor nyomozót 1-2 éven belül újra a vásznakon láthatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.