Hirdetés

Hamarosan megnyitja kapuit az Avatar élménypark, 2019-ben pedig a Star Wars Land

|

Nyár elejétől bárki tervezhet kirándulást Pandora színes világába.

Hirdetés

A negyedéves értékelőjük során a The Walt Disney Company vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy a Pandora - The World of Avatar nevet viselő látványosság idén május 27-én nyitja meg kapuit, a floridai Orlandoban található Disney's Animal Kingdom vidámparkban. Iger arról is beszélt, hogy terveik szerint a régóta várt Star Wars Land is bemutatkozhat 2019-re, amelyet Disneylandben és a Disney's Hollywood Studios-ban kereshetnek majd a látogatók.

Hirdetés

Utóbbinak vélhetően nem ez lesz a hivatalos megnevezése, de annyi biztos, hogy számos új élménnyel, túrával, na meg persze boltokkal kecsegtet a messzi-messzi galaxis rajongói számára. Az új attrakció már a decemberben mozikba kerülő Star Wars: Az utolsó Jediből is fog átemelni elemeket.

Visszakanyarodva a nyár elején nyitó Avatar élményre, a látogatók elutazhatnak a lélegzetelállító Pandorára, ahol a lebegő hegyektől kezdve a foszforeszkáló növényekig mindent láthatnak, ami szem-szájnak ingere. A park vendégei két túra közül választhatnak. Az egyik egy családbarátabb program, a Na'vi River Journey, mely során egy esőerdőn át kanyargó szent folyón utazhatnak végig a látogatok, a kaland végén pedig találkozhatnak egy Na'vi sámánnal. A másik programhoz már nem árt egy kicsit bevállalósabbnak lenni, ugyanis az Avatar Flight of Passage élmény részeként egy Banshee-t megülve szelhetjük át Pandórát a levegőből.

Ami a film folytatását illeti, sajnos nem túl sok újdonsággál szolgálhatunk. Annyi azért nemrégiben kiderült, hogy ha minden jól megy akkor nyáron már foroghat az Avatar 2, és így remélhetőleg tudják tartani a 2018. decemberére kitűzött premiert. A második rész mellett további 3 filmet tervez még James Cameron, szóval nagyon reméljük, hogy megéri őket kivárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.