Hirdetés

Hamarosan szinkronosan is nézhető lesz a Jóbarátok: Újra együtt

|

És nem is kell rá sokat várni.

Hirdetés

Ugyan a május 27-i világpremier óta idehaza is megtekinthető volt a Jóbarátok: Újra együtt (avagy eredeti címén Friends: The Reunion) névre keresztelt különkiadás, ezidáig csak feliratosan élvezhették a rajongók a közkedvelt karakterek visszatérését. Szerencsére ez hamarosan megváltozik, és alig pár nap múlva már magyar szinkronnal is élvezhető lesz az alkotás.

Hirdetés

Az HBO ugyanis egy sajtóközleményben nemrég tudatta velünk, hogy az SDI Media Hungary szinkronstúdiónak köszönhetően elkészült az Újra együtt szinkronos verziója, amely már július 16-án (pénteken) rögtön elérhetővé válik az HBO GO kínálatában, és amelyben természetesen a jól megszokott magyar hangok - mint Kökényessy Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter - is visszatérnek a jól ismert karaktereikhez. Íme a "magyar Jóbarátok":

A magyar szövegért a sorozat fordítója, Moduna Zsuzsa felelt, a szinkronrendező pedig Pupos Tímea. Egyébként maga a kultikus széria is megtalálható az HBO GO-n, magyarul és angolul egyaránt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.