Hirdetés

Han Solo remek forgatókönyvet kapott

|

Az első vélemények szerint Han Solo önálló filmjének forgatókönyve páratlan lett.

Hirdetés

Épphogy kicsit alábbhagyott a hatalmas Star Wars hype Az ébredő Erő miatt, szusszanásnyi időnk nem maradt, az emberek máris a következő projekt, a Rogue One felé fordultak. A kezdeti lelkesedés ugyan kicsit megakadt az utóbbi időben az utóforgatások miatt, de mostanra már minden sínen van. A szabad szemünket pedig a soron következő második különálló Star Wars sztorira fordíthatjuk, ami Han Solo fiatalkori énjét fogja bemutatni.

Hirdetés

A színész már egy ideje megvan, Alden Ehrenreich, és bármennyire is próbálták titokban tartani a castingot, ez a gyakorlatban a hatalmas érdeklődés miatt nem igazán sikerült.

Na, de milyen lesz maga a film? Ha tartják az ütemtervet, vagyis 2018. május 28-án lesz a bemutató, akkor mostanra egy (szinte) teljesen kész forgatókönyvvel kell rendelkezniük, amiről Iain McCaig (Az ébredő Eő grafikusa és Star Wars geek) szuperlatívuszokban beszélt:

Messze a legjobb Star Wars forgatókönyv, amit valaha olvastam. Nevettem, sírtam, mindent csináltam, amit tenni kell, ha valaki egy jó forgatókönyvet olvas. Az emberek imádni fogják.

Ezt a zseniális forgatókönyvet Lawrence Kasdan írta, aki amúgy a Birodalom visszavág történetének a szerzője és később segített J.J. Abramsnek átdolgozni a hetedik részt. Ha kicsit rosszmájúak akarnánk lenni azt mondanánk ez csak marketing fogás, kis elterelés a Rogue One problémáiról és főleg a rajongó beszél belőle, de nem vagyunk azok. Hiszünk McCaignek, sőt, alig várjuk az önálló Han Solo filmet, hisz ő aztán határozottan kiérdemelte magának a saját kalandot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.