Hirdetés

Hangulatos poszteren Nolan új filmje, az Oppenheimer

|

Nem árul zsákbamacskát Christopher Nolan.

Hirdetés

A világ örökre megváltozik korunk egyik legnagyobb rendezőjének, Christopher Nolannek köszönhetően, legalábbis ezt hirdeti a készülő életrajzi film, az Oppenheimer első posztere. A projekt hivatalos Twitter-oldalán közzétett képen a főszereplőt alakító Cillian Murphy látható a címszereplő J. Robert Oppenheimer szerepében, aki az atombomba atyjaként vált ismertté.

Hirdetés

Az Oppenheimer a 2005-ben Pulitzer-díjat nyert American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készül. A történetben a már említett J. Robert Oppenheimert, az atombomba feltalálásához vezető Manhattan Projektben közreműködő tudós életébe nyerünk bepillantást, és feltárja a férfi erkölcsi küzdelmeit, valamint azt a sokkot, amellyel azután szembesült, hogy meglátta, mire is képes a találmánya.

A film egyébként elképesztő színészgárdával rendelkezik. Fontos szerepben Murphy mellett feltűnik a plakáton is olvasható Emily Blunt, mint a feleség Katherine Oppenheimer, Matt Damon, Robert Downey Jr., és Florence Pugh, a mellékszerepekben pedig Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Gary Oldman, Alex Wolff, David Krumholtz, David Dastmalchian, Jason Clarke, Olivia Thirlby és Gary Oldman is tiszteletüket teszik.

A premier sajnos még nagyon messze van, hiszen csak 2023. július 21-én debütál a mozikban. A hírek szerint azonban Jordan Peele új filmje, a Nem előtt már most nyáron megkapjuk az első teaser trailert.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.