Hirdetés

Megérkezett az első kép Christopher Nolan Oppenheimeréből

|

Na meg persze újabb castingokról is lehullott a lepel.

Hirdetés

Christopher Nolan mindent megtesz annak érdekében, hogy a Warnertől való elszakadása utáni első filmje igazán nagyot szóljon. Az atombomba feltalálójáról, J. Robert Oppenheimerről szóló Oppenheimer című film már eddig is bővelkedett a nagy nevekben: a címszereplőt Cillian Murphy alakítja, rajta kívül pedig számíthatunk Emily Bluntra, Jack Quaidre, Dane DeHaanra, Florence Pughra, Rami Malekre, Benny Safdie-re, Robert Downey Jr.-ra, Matt Damonra, illetve Josh Hartnettre is.

Hirdetés

A lista most tovább bővült: Kenneth Branagh érkezik a fenti gárdához. Branagh és Nolan a Dunkirknél dolgoztak együtt először, és az olyan jól sült el, hogy végül a Tenet rosszfiújának szerepét is megkapta az ír színész. Most egy egyelőre titkos szerepre kérte fel őt Nolan. Branaghon kívül Alden Ehrenreich (Solo: Egy Star Wars-történet) és David Krumholtz is elköteleződtek a projekthez, amivel talán ki is alakult a végleges színészkerete az Oppenheimernek. Ám nem lennénk meglepődve, ha idővel újabb nevek érkezéséről kellene beszámolnunk.

A casting híreken túl Nolan megvillantotta az első hivatalos képet a filmből, melyen a Murphy által alakított Oppenheimert láthatjuk cigarettával a szájában. Oppenheimer nikotinfüggősége nem ismert határokat, és később ez egy torokrákot eredményezett a tudósnál, úgyhogy a hitelesség jegyében ezt a rossz szokását sem fogják Nolanék elpalástolni. A másik érdekessége a képnek, hogy fekete-fehér, ami az információk szerint a film egyes jeleneteinél is tetten érhető lesz. 

Az Oppenheimer 2023 július 21-én érkezik az amerikai mozikba, alig két héttel a hirosimai atombomba pusztításának évfordulója előtt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.