Hirdetés

Gary Oldman is beköszön egy jelenet erejéig Christopher Nolan új filmjébe

|

Lassan már fél Hollywood Nolannel fog dolgozni az Oppenheimerben.

Hirdetés

Már felsorolni is hosszú, hogy Christopher Nolan új filmjéhez, a 2023 júliusában érkező Oppenheimerhez mennyi neves színész és színésznő csatlakozott, hogy csak a legnagyobbakat említsük: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. vagy Matt Damon is felbukkannak majd nagyobb szerepekben. Aki pedig egy majdnem teljes listára kíváncsi, annak az utolsó casting-hírünket ajánljuk elolvasásra.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben már meg sem lepődtünk azon, amikor szinte napi jelleggel érkeztek az újabb és újabb hírek az új érkezőkről, ám most ismét elakadt a lélegzetünk, hiszen előbb a Deadline értesült róla, majd Gary Oldman maga is megerősítette, hogy egy rövid jelenet erejére beköszön majd az Oppenheimerben. A rövid időtartamot pedig komolyan kell venni, mivel Oldman elmondása szerint másfél oldalas a szkript, aminek megvalósításához májusban fog asszisztálni.

Oldman és Nolan persze nem idegenek egymás számára, elvégre a Sötét Lovag-trilógiát együtt vitték végig. A rendező ennek megfelelően tisztában van vele, hogy egy akkora klasszis, mint Oldman, még egy ilyen röpke snittben is képes maradandót alkotni. Illetve most már azon is elkezdtünk tanakodni, hogy Nolan nem akar-e valamilyen Guinness-rekordot megdönteni a legtöbb A-listás színész foglalkoztatásával egyetlen filmben. Sejtésünk szerint jó úton halad felé.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.