Hirdetés

Hangulatos trailert kapott Benedict Cumberbatch kémfilmje

|

Egy angol ügynök bőrébe bújva segít elhárítani a kubai rakétaválságot.

Hirdetés

Miközben tűkön ülve várjuk, hogy megvalósuljon a Doctor Strange in the Multiverse of Madness, érdemes odafigyelni a címszereplőt életre keltő Benedict Cumberbatch többi projektjére is, hiszen a színész után csak úgy kapkodnak a rendezők. Itt van többek között a korábban Ironbark névre hallgató, azóta viszont The Courierre átnevezett hidegháborús kémthriller, amelyet igencsak szerettek a Sundance-en. Az eredeti tervek szerint már tavaly bemutatták volna, azonban a koronavírus-járvány meghiúsította a premiert, és ezáltal a hazai bemutatkozás is várat magára. 

Hirdetés

Az Ironbark forgatókönyvét Tom O' Connor (Sokkal több mint testőr) írta, amelyből Dominic Cooke (Az a nap a tengerparton) rendezett filmet. A 60'-as években játszódó igaz történet középpontjában egy Greville Wynne (Cumberbatch) névre keresztelt brit üzletember áll, akit beszervezett az MI-6, hogy egy szovjet hírszerzővel, Oleg Penkovskyval (Merab Ninidze) együttműködve segítsen véget vetni a kubai rakétaválságnak és megakadályozni egy atomháború kirobbanását az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió között. A kémsztori operatőri feladatait Sean Bobbitt (12 év rabszolgaság, Éhség, Túl a fenyvesen) látta el, míg a zenét Abel Korzeniowski (Egy egyedülálló férfi, Londoni rémtörténetek) jegyzi. 

A The Courier a Lionsgate jelenlegi tervei szerint március 19-én kerülhet az amerikai mozikba, remélhetőleg előbb-utóbb hozzánk is eljut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.