Hirdetés

Új fotókon feszít A Hangya és Darázs

|

Azért a Marvel a Bosszúállók: Végtelen háború árnyékában a kisebb hősökről sem feledkezik meg.

Hirdetés

Miközben már a rajongók (köztük szerkesztőink 90%-a) vágja a centit a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójáig, ami most már csak tényleg pár nap kérdése, addig A Hangya és Darázsról értelemszerűen kevés szó esik. Nem csak azért, mert hősei (szó szerint) kicsik, hanem méreteit tekintve is eltörpül a többi Marvel mozihoz képest, ez adta az első rész báját is, vagy a Pókember: Hazatérését. Most az Entertainment Weekly hasábjain debütált pár friss fotó a címszereplőkről.

Hirdetés

Emellett az első rész rendezője, Peyton Reed is nyilatkozott a lapnak, elsősorban Darázsról, vagyis Hope van Dyne-ról (Evangeline Lilly), aki megrögzötten szeretné megtalálni az anyját (Michelle Pfeiffer), az évtizedekkel ezelőtt a kvantum világban eltűnt Jane-t, különösen azután, hogy az első rész végén Scott Langnak, a Hangyának (Paul Rudd) sikerült onnan visszatérnie. Lilly eképpen vélekedett: 

Scott az előző részben belépett a kvantum világba és visszajött onnan, ami lehetetlennek tűnt. Felmerül a kérdés: Jane visszatérhet-e onnan? Vagyis az egész film a karakterem számára egy pokoljárás lesz, hogy megtalálja az odavezető utat és visszahozza onnan.

Hangya és Darázs mellett új versenyző a játékban a Szellem névre keresztelt karakter, akit a Ready Player One-ban is látható Hannah John-Kamen formál meg. A rendező eképp nyilatkozott a figuráról: 

Szellem figurája lehet férfi, nő, akárki, így csupán érdekesebbnek tűnt számunkra. Elsődleges képessége a "fázis váltás", amivel képes áthaladni a szilárd tárgyakon is. Ennek a legkülönbözőbb megynilvánulásai lesznek, ami nem kevés kihívás elé állítja majd Hangyát és Darazsat.

Azt pedig az Amerika Kapitány: Polgárháború óta tudjuk, hogy Hangyát kiakasztják az olyan dolgok, mint amikor valami (vagy valaki) keresztül halad a testén. A film érdekessége pedig mindenképpen az lesz, hogy bár a Végtelen: Háború után kerül a mozikba, cselekményében (még) megelőzi azt. A Hangya és Darázs július 26.-án érkezik a mozikba.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.