Hirdetés

Paul Rudd a Hangya és Darázs szkriptjéről

|

Paul Rudd megosztott némi infót a Hangya előkészületekben lévő folytatásának forgatókönyvéről, de kitért egy kicsit Marvel Kapitányra is.

Hirdetés

Miután szerepelt egy óriásit (értitek) az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, Paul Rudd most keményen dolgozik a Hangya második részén, amely az Ant-Man & The Wasp címet viseli. Ezúttal az Entertainment Tonightnak árult el a színész egy kevéske részletet a forgatókönyv jelenlegi állásáról. 

Hirdetés

Az általunk készített sztori éppen átesett pár változáson, de még csak az elején járunk. Majd meglátjuk. Van egy konkrét elképzelésünk arról, hogyan kéne kinéznie, de ez sokat változhat ahhoz képest, ahol jelenleg tartunk.

Rudd a Transformers íróival, Andrew Barrerrel és Gabriel Ferrarival, valamint az Oscar-díjas Adam McKayjal ("A nagy dobás") dolgozik együtt a 2018-ban érkező adaptáció szkriptjén, aminek egyben főszereplője is lesz az Evangeline Lilly által alakított Hope van Dyne mellett. A beszélgetés során megosztotta véleményét Brie Larsonról is, aki a Marvel család újdonsült tagja Marvel Kapitány szerepében. 

Imádom. Imádom Brie Larson-t. Szerintem hihetetlen. Nagyon szerencsések vagyunk, amiért Brie Larson csatlakozott hozzánk.

A Hangya és Darázs című mozifilm 2018. július 6-án kerül az amerikai mozikba, két hónappal az Avengers: Infinity War-t követően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.