Hirdetés

Nyerj jegyet Hans Zimmer koncertjére! (LEZÁRVA)

|

Ha egy felejthetetlen koncertélménnyel akarsz gazdagodni, vagy meg szeretnéd ismételni a tavalyit, akkor eljött a Te időd!

Hirdetés

Tavaly az Oscar-díjas filmzeneszerző, a műfaj rocksztárja, Hans Zimmer a koncertturnéja alkalmából hazánkba is ellátogatott, felvonultatva leghíresebb műveit, amelyekből nemrég mi is szemezgettünk egy Top 10-es listával

Az eredmény egy felejthetetlen, felemelő koncertélmény volt (ahogy arról a GameStaron be is számoltunk), amely szerencsére nem Zimmer öntömjénezéséről szólt, hanem a zene színtiszta szeretetéről, a szerzőt körülvevő tehetségek elismeréséről, no meg persze ódáról a művészethez, amit úgy hívunk: film.

Hirdetés

Most két szerencsés megtapasztalhatja mindezt, hiszen Zimmer - a nagy sikerre való tekintettel - június 1-én megismétli koncertjét a Papp László Sportarénában, mi pedig két jegyet sorsolunk ki a jeles alkalomra! Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi, egyszerű kérdésünkre:

Melyik film zenéjéért kapta meg Hans Zimmer az Oscar-díjat?

A válaszokat április 30, azaz vasárnap éjfélig várjuk a puliwood@project029.hu e-mail címre Hans Zimmer Koncert - Nyereményjáték jeligére. Sok sikert mindenkinek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.