Hirdetés

A harmadik Alien előzményben több lesz a robot, mint az Alien

|

Földönkívüli szörnyek helyett a mesterséges intelligencia veszélyeire próbálja majd meg felhívni a figyelmet a következő Alien mozi.

Hirdetés

Habár az Alien: Covenant nem teljesített olyan jól a pénztáraknál, mint ahogyan azt a 20th Century Fox elvárta volna, Ridley Scott rendező továbbra is mérget merne venni arra, hogy elkészül a harmadik előzményfilm. De nem csak ebben biztos, hanem abban is, hogy legközelebb háttérbe fogja szorítja a xenomorfokat és inkább a mesterséges intelligenciára fókuszál majd.

Hirdetés

A rendező így nyilatkozott az Entertainment Weekly újságírójának: 

"Csinálni fogunk még egyet, ez biztos. Azt hiszem most el kell egy kicsit kanyarodnunk az Alienes dolgoktól. Az emberek azt mondták, hogy "több arc letépésre és mellkasból kirobbanásra van szükség", szóval sok ilyet tettem a Covenantba és szépen működött. Viszont, ha újra nekivágok akkor már valami más megoldást kell találni, ami még érdekesebb. Szerintem a mesterséges intelligencia egyre veszélyesebbé válik és ezért sokkal érdekesebb is."

Nem tudjuk mennyire bölcs dolog eltérni az Alienektől egy Alien filmben, hiszen már a Prometheus is sok sarat kapott emiatt. Annyi azonban biztos, hogy az új filmekben Michael Fassbender androidja, David volt eddig a legérdekesebb karakter, szóval nem teljesen hülyeség ezen a vonalon tovább indulni. Ti mit szóltok Ridley Scott terveihez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.