Hirdetés

Határozatlan időre elhalasztották az Alicia Vikander-féle Tomb Raider második részét

|

Nem mostanában kapjuk majd meg a kalandfilm folytatását.

Hirdetés

2018 egyik kellemes meglepetése volt az Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider reboot, amely bár nem szerepelt kirobbanóan sikeresen a pénztáraknál, annyira azért sikerült tisztességesen helytállnia, hogy a fejesek további bizalmat szavazzanak a franchise-nak, és berendeljenek egy folytatást belőle. A rajongóknak azonban egy szomorú hírt kell most közölnünk ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

A Warner Bros. és az MGM közös projektje ugyanis eredetileg 2021. március 19-én debütált volna a mozikban, az MGM azonban nemrég bejelentette, hogy a filmet eltávolítják a mozis naptárukból, és határozatlan időre eltolják annak bemutatóját. Hogy pontosan mi áll a dolog hátterében nem derült ki, de gyanús, hogy a koronavírus az oka ennek is. Vikander ugyanis egy 2019-es interjúban elárulta, hogy a filmet valamikor idén tervezik leforgatni, ám erre azóta sem került sor, így értelemszerűen tarthatatlanná vált a jövő márciusi premier.

A folytatásról egyébként nem sok mindent lehet tudni, de a pletykák szerint a története kombinálná majd a 2015-ös Rise of the Tomb Raider és a 2018-as Shadow of the Tomb Raider játékok egyes elemeit, a rendezői székbe Ben Wheatley ülne, a főszerepbe pedig természetesen visszatérne Vikander. De hogy pontosan mi lesz így a projekt sorsa, az egyelőre a jövő zenéje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.