Hirdetés

Hayden Christensen visszatérhet a Star Warshoz

|

Ismét szerepet vállalhat a messzi-messzi galaxisban a Kiválasztott.

Hirdetés

A Hayden Christensen alakította Anakin Skywalker nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, az utóbbi években viszont mégis egyre nagyobb népszerűség övezi, méghozzá a teljes Star Wars-előzménytrilógiával egyetemben. Ezt felismerve Obi-Wan hamarosan saját sorozatot kap, amely azt mutatja be, mi történt a Jedi mesterrel A Sith-ek bosszúját követően, és egy híresztelés szerint egykori tanítványa is visszatérhet a franchise-hoz.

Hirdetés

Az LRM Online értesülései szerint Hayden Christensen tárgyalásokat folytat a stúdióval, hogy ismét eljátssza a karaktert a már említett, Obi-Wanra koncentráló minisorozatban. Habár az közel sem egyértelmű, mekkora jelentőségű szerepet szánnának neki, de mivel a két karakter nem találkozott egymással A Sith-ek bosszújában látott leszámolás és a IV. epizód, az Egy új remény történései között, minden bizonnyal visszatekintésekben vagy álomjelenetekben láthatnánk Christensent. Fontos megjegyezni, hogy a szóban forgó híresztelést egyelőre nem erősítette meg és nem is cáfolta a Lucasfilm, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni.

Mindazonáltal Anakin megformálójának a legutóbbi Star Wars-filmben, a Skywalker korában is volt egy minimális szerepe, amikor a karakter hangját kölcsönözte a film végi összecsapásban. Ez remélhetőleg azt jelenti, hogy egy élőszereplős projektben is szívesen részt vállalna, Ewan McGregorhoz hasonlóan. Az LRM Online egyébként úgy tudja, hogy a Lucasfilm az augusztus 27. és 30. között megrendezésre kerülő Star Wars Celebration keretében jelentené be a színész visszatérését, mégpedig azzal együtt, hogy valóban Rosario Dawson lesz Ahsoka Tano a The Mandalorian ősszel érkező második évadjában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.