Hirdetés

Hayley Atwellnek komoly szerep juthat a Mission: Impossible 7-8. részében

|

A Mission: Impossible széria új karakteréről derült ki néhány információ.

Hirdetés

Habár a koronavírus következtében a Mission: Impossible következő két részét is el kellett csúsztatni néhány hónappal, valamint a forgatás is szünetre ment, ez nem jelenti azt, hogy ne érkeznének újabb és újabb hírek erről a grandiózusnak ígérkező két kalandról. Ezúttal Hayley Atwell karakteréről derült ki néhány információ.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzumban Amerika Kapitány mindenkori szerelmét, Peggy Cartert alakító színésznő még tavaly szeptemberben csatlakozott a filmhez, akiről a filmeket rendező Christopher McQuarrie árulta el nemrég, hogy a karaktere egy természeti csapás erejével robban majd be a franchise-ba, amikor főhőseink találkoznak vele:

Meg kellett találnunk a módját annak, hogy miként fejlesszük tovább a már jól ismert karaktereket úgy, hogy közben ne veszítsék el régi önmagukat, identitásukat, a karakterfejlődésük ne hasson idegennek a nézők számára. És ez sikerült is, ugyanis találtunk valami nagyszerűt a főszereplő csapatnak, és amit elmondhatok erről az az, hogy ekkor találkoznak majd egy igazi pusztító személyiséggel Hayley képében, akire egyáltalán nincsenek felkészülve.

Vagyis minden jel arra mutat, hogy Atwell fontos szerepet játszik majd a Mission: Impossible 7-8. részében, és nem csak egy rövid cameo vagy kisebb mellékszerep erejéig tűnik fel Tom Cruise és a többiek oldalán. Ennek pedig mi csak örülni tudunk. A Mission: Impossible 7 jelen állás szerint 2021. november 19-én, míg a nyolcadik felvonás 2022. november 4-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.