Hirdetés

A Mission: Impossible 7-8 olyan grandiózus lesz, mint az előző három rész egyben

|

A rendező szavai alapján minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik a következő két Ethan Hunt-kaland.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legszórakoztatóbb és leglátványosabb filmje lett a M: I - Utóhatás, melyben Tom Cruise-nak és Christopher McQuarrie-nek ismét sikerült magasabbra tenni azt a bizonyos lécet, hiszen a történet és az akciójelenetek talán még sosem voltak ilyen jók a szériában. Éppen ezért örömmel fogadtuk a hírt, amikor kiderült, hogy a páros a továbbiakban is együtt fog dolgozni, ám ezúttal rögtön két folytatást fognak leforgatni, méghozzá egyidőben

Hirdetés

Erről nyilatkozott a napokban a rendező az Empire-nek, amelyben elárulta, hogy nem kis kockázatot vállaltak ezzel, hiszen ennek a két folytatásnak le kell köröznie az előző három részt mindenben:

Felvetettem az ötletet, hogy még két filmet elkészítenék, amibe bele is mentek a stúdiónál. Szóval most igazolnom kell, hogy miért is legyen két film. Muszáj kiérdemelned. Olyat kell csinálnod, ami egyben lenyeli az előző három filmet. Meg kell mondjam, hogy egy kicsit be vagyok pánikolva, mert rábeszéltük magunkat valami őrültségre. Atyaég!

Hogy pontosan milyen irányba tervezi elvinni a széria történetét, azt még nem árulta el McQuarrie, de azt elmondta, hogy nem a sok rajongó által bedobott űrutazással és Holdra szállással fogja fokozni a téteket: "Van egy probléma a Holddal: hogyan esel le róla?" - utalt viccesen arra a rendező, hogy Tom Cruise részről részre veszélyesebb és őrültebb mutatványokat vállalt be.

A Mission: Impossible 7. része a tervek szerint 2021. július 23-án, míg a 8. része egy évvel később, 2022. augusztus 5-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.