Hirdetés

Heath Ledger visszatért volna A sötét lovag: Felemelkedésben

|

Viszont láthattuk volna Jokert A sötét lovag trilógia záró darabjában.

Hirdetés

A napokban volt 10 éve, hogy nincs köztünk korának egyik legnagyobb tehetsége, Heath Ledger, aki nem sokkal azelőtt hunyt el, hogy A sötét lovagban nyújtott kultikus alakításáért Joker szerepében minden szakmai elismerést bezsebelhetett volna. És ha Ledger tragikusan korai halála nem szól közbe, a karaktere jó eséllyel visszatérhetett volna a A sötét lovag 3. részben is. Hogy Nolan miként vélekedik erről, azt nem tudjuk, viszont a színész húga, Kate még az I am Heath Ledger című dokumentumfilm bemutatásának idején elárult egy megható és szívszorító érdekességet Ledgerről:

Hirdetés

Beszéltem vele a halála előtti este. Jól éreztük magunkat, sokat nevettünk. Nagyon büszke volt arra, amit A sötét lovagban csinált, és azt tudom, hogy voltak tervei még egy Batman-filmmel. Imádott együtt dolgozni Christopher Nolannel, Christian Bale-lel és Gary Oldmannel. A forgatás élete egyik legjobb időszaka volt. Amikor hazautazott karácsonykor, alig várta, hogy mesélhessen róla, még a hangot és a nevetést is utánozta.

Vagyis a színésznek még komoly tervei voltak Joker szerepévelMivel pedig a karaktere életben maradt A sötét lovag végén, sokan arra számítottak, hogy a tragédia ellenére egy másik színésszel vagy esetleg a fel nem használt jelenetei segítségével feltűnhet a folytatásban legalább egy kisebb szerepben. Ám Nolan végül úgy döntött, hogy nem tesz róla említést, vélhetőleg kegyeleti okokból, a főgonosz pedig a Tom Hardy által nagyszerűen alakított Bane lett. Azonban készült egy regényváltozat is a Felemelkedésből, amelyben elhangzik, hogy Joker valószínűleg az Arkham magánzárkájában van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.