Hirdetés

Hell or High Water - magyarországi bemutató az HBO-n

|

A 4 Oscar-díjra - köztük a legjobb film kategóriában - jelölt modern westernt nálunk sajnos nem mutatták be a mozik, de hamarosan a magyar közönség számára is elérhető lesz.

Hirdetés

A David Mackenzie rendezte filmet az Akadémia jelölte a legjobb férfi mellékszereplő (Jeff Bridges), a legjobb eredeti forgatókönyv (Taylor Sheridan), a legjobb vágás (Jake Roberts) és a legjobb film kategóriájában is! Ahogy azt korábban megírtuk, mi is nagyon vártuk, ezért különösen örülünk, hogy hazánkban is műsorra kerül. 

Hirdetés

Taylor Sheridan a Sicario után egy újabb remek forgatókönyvvel ajándékozta meg a filmvilágot, amely nem akarja az ember szájába rágni a tanulságot, hanem művészi igényességgel tárja elénk korunk problémáit egy feszült akció-dráma keretében.

A film története szerint egy texasi testvérpár egyik tagja, Toby (Chris Pine) segítséget kér börtönviselt bátyjától, Tannertől (Ben Foster), hogy sok kis jelentéktelen bankfiók kirablásával összegyűjthessen egy összeget. Az elkeseredett lépésre azért szánja rá magát, hogy a hitelválság idején eladósodott birtokukat megmentse a gyerekeinek. Ezen törekvésükben próbálja őket tetten érni egy nyugdíj előtt álló texas ranger, Marcus (Jeff Bridges) és társa, Alberto (Gil Birmingham). 

A Hell or High Water 2016-ban a legtöbb bevételt hozó független film volt Amerikában, A Rotten Tomatoes nézői és kritikusi értékeléseket gyűjtő oldalán pedig csak egy hajszállal maradt el a tavalyi évben legjobbnak értékelt Zootropolis mögött. 

A film az HBO és HBO GO műsorára március 17.-én érkezik, várhatóan szinkronosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.