Hirdetés

Kiderült, mikortól foroghat a Hellboy reboot

|

A címszereplőt alakító David Harbour beszélt a munkálatok kezdetéről.

Hirdetés

Egy hónapja robbant a hír, mely jelenleg is megosztja a rajongókat: ugyan Mike Mignola, a Hellboy képregény megalkotója bejelentette, hogy készül a Hellboy reboot Neil Marshall (Trónok harca) rendezésében, így azonban biztossá vált, hogy sosem készül el a Guillermo del Toro és Ron Perlman fémjelezte Hellboy harmadik része. 

Hirdetés

Nem sokkal később a forgatókönyvíró, Andrew Cosby mesélt néhány részletet a filmről, most pedig a Perlman helyére szerződtetett David Harbour (Stranger Things) árulta el, hogy mikor is kezdődhet a forgatás:

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor szeptemberben indul a forgatás. Nagyon jó lesz. Egy teljesen új dologra kell majd számítani. Mindig is nagy rajongója voltam a képregénynek, és amit most tervezünk, az egész sokkal sötétebb lesz, amire mintha az utóbbi időben mutatkozna is egy egyre növekvő igény. A forgatókönyv remek, Neil Marshall pedig nagyon érti a dolgát.

A jelenleg még Hellboy: Rise of the Blood Queen címen futó projekt tehát várhatóan még idén elkészül, és így bizakodhatunk a jövő évi premierben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.