Hirdetés

Új részletek derültek ki a Hellboy rebootról

|

Brutálisnak ígérkezik az újragondolt Hellboy film, melynek már a munkacímét is tudjuk.

Hirdetés

Tegnap délelőtt robbantotta a hírt Mike Mignola, a Hellboy képregény megalkotója, hogy hamarosan új Hellboy film fog készülni, méghozzá felnőtt besorolásban, ám új szereplőkkel és készítőgárdával, így végleg eldőlt, hogy del Toro és Perlman nem térnek vissza. Most új részletek derültek ki a rebootról, köszönhetően Andrew Cosbynak, a már kész forgatókönyvért felelős személynek

Hirdetés

A forgatókönyv már készen van, de a munka nem áll meg, folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a filmből.

Annyit elmondhatok, hogy ez a Hellboy sokkal sötétebb és brutálisabb lesz. Neil (Marshall, a rendező) a kezdetektől fogva azt mondta, hogy a horror és képregényfilmeket elválasztó pengeélen szeretne táncolni, ami zene volt füleimnek, hiszen pontosan erre törekedtem a forgatókönyvben, ahogy Mignola is a képregényekben.

Jelenleg nem tudni, hogy vajon mi győzhette meg a fejeseket arról, hogy R-besorolásban készítsék el a filmet, azonban valószínű, hogy közrejátszott ebben a Deadpool és a Logan hatalmas anyagi és kritikai sikere is. A film munkacíméről is lehullt a lepel, a projekt ezek után a Hellboy: Rise of the Blood Queen címen fut majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.