Hirdetés

Új Hellboy film készül

|

Ám sajnos nem abban a formában, ahogyan azt sokan szeretnék.

Hirdetés

Szomorú utat járt be Guillermo del Toro, Mike Mignola (az eredeti képregény alkotója) és Ron Perlamn szeretett projektje, a Hellboy-széria. Annak ellenére, hogy az első két film egyike sem volt hatalmas pénzügyi siker, idővel bizonyos körökben mégis kultstátuszba került mindkét rész, a rajongók pedig nagyon szerették volna, ha lezárásra kerül a karakter története. 

Hirdetés

Sokáig ment is a hercehurca a 3. rész elkészülését illetően, volt mikor nagyobb esély volt erre, volt mikor kevesebb. A rendező egyszer odáig is elment, hogy a fanok segítségét kérte Twitteren, ezzel is mutatva meg a stúdiónak, hogy van igény a befejező rész elkészítésére. Ám ez sem hatotta meg a fejeseket, és pár hónappal ezelőtt végleg eldőlt, hogy a Hellboy-trilógia 3. része sosem fog elkészülni.

Ma reggel azonban olyan hír látott napvilágot, melynek nem tudjuk, hogy örüljünk-e vagy sem. Mike Mignola ugyanis robbantott egy nagyot a facebook oldalán, és bejelentette, hogy hamarosan elkészül a Hellboy-reboot Neil Marshall (A barlang, Trónok harca) rendezésében, kőkemény R-besorolásban, a címszereplőt pedig David Harbour (Stranger Things) fogja alakítani!

Oké, hoztam néhány új infót: Lesz még egy Hellboy-film. R besorolású reboot lesz Neil Marshall (A barlang, Trónok harca) rendezésében és David Harbourral (Stranger Things) a főszerepben. Hamarosan újabb hírekkel érkezem.

Annyit azért hozzá kell tenni, hogy bár Mignola már kész tényként kezeli a dolgot, a THR annyiban finomított a dolgokon, hogy az új Hellboy-film jelenleg még csak tárgyalási szinten tart az említett személyek bevonásával. Ti mit gondoltok, létezhet Hellboy film Ron Perlman és del Toro nélkül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.