Hirdetés

Ron Perlman szurkol az új Hellboynak

|

Nincs keserűség az egykori Hellboyban, hogy nélküle vesz új irányt a franchise, de azért elárulta, mit terveztek volna a trilógia záró darabjára Guillermo Del Toróval.

Hirdetés

Valószínűleg nem csak a mi szerkesztőségünk tagjai sírtak és dörzsölték a tenyerüket egyszerre, amikor bejelentésre került, hogy a Hellboy-széria egy korhatáros reboottal lesz megajándékozva a Guillermo Del Toro és Ron Perlman neveivel fémjelzett trilógia lezárása helyett. A Hellboy: Rise of the Blood Queen Neil Marshall rendezésében és David Harbour főszereplésével fogja új megvilágításban bemutatni a démoni jófiú világát.

Hirdetés

Ron Perlmannek minden oka meglehetne arra, hogy fújjon az új projektre, de ehelyett teljes mellszéllességgel támogatja a rebootot, és szurkol színésztársának.

"David Harbour egy remek fickó. Csak a legjobbat tudom kívánni neki a HB újrázása kapcsán."

Perlman elejtett néhány szót a most már soha meg nem valósuló Hellboy 3-ról is.

"A harmadik részt minden szempontból epikusra terveztük, de egyben egy teljes értékű lezárásnak is. Görög orákulum szónokolt volna Hellboy végzetéről. Szerintem egy nagyon jó film lett volna."

Szerintetek a Hellboy képes lesz a Deadpoolhoz és a Loganhez hasonlóan kiaknázni a korhatáros filmek szabadságában rejlő lehetőségeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.