Hirdetés

Ne számítsunk Ron Perlman feltűnésére a Hellboy rebootban

|

Maga a színész erősítette meg, hogy nem lesz cameója a filmben.

Hirdetés

Jó pár éves fejlesztés után pár hónappal ezelőtt végre életet adott magáról a Hellboy, bár kicsit másként, mint ahogy azt a rajongók várták. Mike Mignola (a karakter és a képregény megalkotója) ugyanis bejelentette, hogy érkezik a reboot, amelyben David Harbour fogja alakítani a címszereplőt, a rendezést pedig Neil Marshall kapta meg.

Hirdetés

Azóta kiderült, hogy egy sötétebb tónusú, véres, R-besorolású filmet kapunk majd, sőt, a stábhoz csatlakozott a minap Ian McShane is, aki az egyik kulcsszerepre szerződött le. Azonban a rajongók még mindig azon agyalnak, vajon feltűnik-e valamilyen formában az eredeti Hellboy, kap-e esetleg egy kisebb cameót Perlman. Valaki fel is tette neki a kérdést Twitteren, azonban sajnálatos módon a színész elég egyértelmű választ adott rá: ne számítsunk rá.

A jelenleg Rise of the Blood Queen címen futó projektnek még nincs bemutató időpontja, de hamarosan erről is lehullhat a lepel, a forgatás pedig szeptemberben kezdődhet el az Egyesült Királyságban és Bulgáriában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.