Hirdetés

Hellboy reboot - A rendező elárult néhány dolgot

|

Újabb részleteket árult el Neil Marshall a készülő Hellboy rebootról.

Hirdetés

Május eleje óta tudni, hogy bár nem kap lezárást Ron Perlman és Guillermo del Toro szeretett Pokolfajzata, azért mégsem maradunk Hellboy film nélkül, hiszen érkezik hamarosan a reboot David Harbour (Stranger Things) főszereplésével. Azóta azt is megtudtuk, hogy ősszel kezdődhet meg a forgatás, most pedig újabb információkat árult el a rendező, Neil Marshall:

Hirdetés

A legtöbb trükköt megpróbáljuk igazi effektekkel létrehozni. Jobban szeretek kamerával, megépített díszlettel és igazi helyszínen dolgozni, és a CGI-t csak a meglévő felvételek javítására, kibővítésére használni. Az sosem jó, ha a CGI a valóságot helyettesíti.

Marshall ezután beszélt a film R besorolásáról is:

Engedélyt kaptunk az R-es besorolású filmre, ami számomra olyan, mintha megszabadultam volna a bilincsektől. Persze ez nem azt jelenti, hogy az egész tele lesz trágár beszéddel és brutalitással. Nem a legvéresebb és legkáromkodósabb filmet szeretnénk elkészíteni, de ha az anyag majd megkívánja, akkor bizony lesz vérengzés. Ahogy a képregényben.

A jelenleg még Hellboy: Rise of the Blood Queen címen futó projektnek még nincs bemutató időpontja, de hamarosan erről is lehullhat a lepel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.