Hirdetés

Henry Cavill megnézne egy Superman/Batman filmet

|

Henry Cavill, a vadiúj Supermanünk egy interjúban elmondta, hogy szívesen látna egy filmet amiben Superman és Batman együtt veszik fel a harcot a bűnözők ellen.

Hirdetés

Egy Superman/Batman mozi létrejöttére nagy esély volt 2001-ben, amikor Andrew Kevin Walker (Hetedik) írt egy szkriptet "Superman vs. Batman" címen. Még Wolfgang Petersen (A tengeralattjáró) rendező figyelmét és felkeltette, de végül nem lett belőle semmi. A DC Comics két legnagyobb hősét egy filmbe összehozni mindig is csábító lehetőség volt és mivel Az acélember pár hét múlva debütál, így a DC is nekivághat egy felfrissült univerzum kiépítésének. A végső cél az Igazság ligája, de előzményfilmek híján okos húzás lenne, ha filmenként két vagy akár több új karaktert is megismernénk. Henry Cavill biztosan érdekesnek találja az ötletet. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.