Hirdetés

Henry Cavill megnézne egy Superman/Batman filmet

|

Henry Cavill, a vadiúj Supermanünk egy interjúban elmondta, hogy szívesen látna egy filmet amiben Superman és Batman együtt veszik fel a harcot a bűnözők ellen.

Hirdetés

"Szerintem nagyon érdekes lenne látni az ezer éves viszályt Superman és Batman között, mert ők ugyan azon érme két oldala, a módszereik teljesen különböznek. És szerintem érdekes történetet adna, hogy miért van köztük viszály és azt hogyan kezelik. Igen, ebből nagyszerű sztori lehetne."

Természetesen Cavillnak nincs beleszólása egy új film készítésében, de igaza van mikor azt mondja "Biztos vagyok benne, hogy most minden féle ötletek vannak a Warner Bros. asztalán" Egy Batman/Superman film bizony nagy siker lehetne, ráadásul megoldható lenne Batman rebootolása egy újabb eredetfilm elkerülésével. Ti megnéznétek a vásznon ahogy Batman és Superman egymásnak esik?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.