Hirdetés

Henry Cavill megosztotta elképzelését Supermanes pályafutásának folytatásáról

|

Egyelőre még nem lépne rá a gonoszkodás útjára.

Hirdetés

Amióta megjelent a Zack Snyder-féle verzió a 2017-es Az Igazság Ligájából, a DC rajongóit lázban tartja, hogy kapnak-e abból a vízióból folytatást (valószínűleg nem), illetve hogy bármilyen formában megvalósulhat-e az a gonosz Superman látomás, mint amit Batmanen keresztül a nézők is láthattak. Utóbbi kapcsán az ügyeletes Superman színész, Henry Cavill is gyakran megkapja a maga jussát a kérdések tengerében, ám a GQ-nak adott interjúban kitért rá, hogy ő miképpen folytatná a karakter útját.

Hirdetés

Cavill a következőket mondta: 

"Ha Supermant mindenképp felemésztené az Életellenes Egyenlet, és gonosszá válna, előtte nagyon szeretném bejárni a hős Superman útját, bemutatni a remény szimbólumát, a fényt az alagút végén, hogy aztán rálépjen a sötétség útjára, majd elnyerje a megváltást. Ezt továbbra is szívesen megvalósítanám."

Mostanában nem ez az első alkalom, hogy Cavill a Supermanes visszatérésének gondolatával kacérkodna. Nem is olyan rég nyilatkozta szintén, hogy a vörös köpenye még mindig a szekrényében van, és bármikor készen állna ismét magára ölteni azt. Egyelőre azonban hivatalos közlemény nem érkezett a WB részéről, hogy igényelnék Cavill szolgálatait. Pedig már más színészek is kihívást intéztek Cavill/Superman ellen: Idris Elba Bloodsport bőrében, míg Dwayne Johnson Black Adamként mérkőzne meg a kriptoni szuperhőssel.

Ti milyen irányba terelnétek Cavill Supermanjének az útját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.