Hirdetés

Hivatalos képeket kaptunk a Bill és Ted 3. forgatásáról

|

Keanu Reeves és Alex Winter visszatérnek az ikonikus szerepeikhez, hogy még jobban felforgassák a világunkat.

Hirdetés

Talán sokan emlékeznek még egy rendkívül humoros és egyben egyedi struktúrájú vígjátékra 1989-ből a Rémecskék rendezőjétől. Mielőtt a Mátrixszal világszerte népszerűvé vált, Keanu Reeves Alex Winter kollégája oldalán játszott a Bill és Ted zseniális kalandja című moziban (Reeves volt Ted, Winter pedig Bill, hogy mindenkinek tiszta legyen). A film elsősorban a VHS kazetták miatt vált hatalmas sikerré, így nem volt kérdés, hogy folytatást kap, amely két évvel később, 1991-ben érkezett meg a multiplexekbe. Sajnos ez a második epizód (Bill és Ted haláli túrája) nem tudott felérni az elsőhöz, a büdzsét is alig-alig hozta vissza - ám ez adta a lehetőséget egy animációs sorozathoz is. Most viszont újra összeállt a világmegváltó duó, Reeves és Winter is visszatérnek a jövőre érkező Bill & Ted Face the Music alcímre keresztelt harmadik részben.

Hirdetés

Sok mindent nem árultak el a készülő harmadik felvonásról, mindössze annyit, hogy mindkét főhős középkorú apaként fog visszatérni, és nagyon úgy fest a dolog, hogy ők csak fizikálisan nőttek fel, lelkiekben még mindig azok a meggondolatlan kamaszok, akiknek egykoron megszerettük őket. Reeves és Winter mellett olyan színészek fognak felbukkanni a filmben, mint Samara Weaving (Aki bújt), Jillian Bell (Csajok hajnalig), Brigette Lundy-Paine (Kicsinyítés), vagy éppen William Sadler (A remény rabjai). A mozi hivatalos Twitter oldalán osztották meg az alábbi képeket:

 

A Bill & Ted Face the Music 2020 augusztus 21-én kerül a mozikba. Ti várjátok már Reeves és Winter újabb őrültködését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.